Θέλεις να πουλήσεις?

Στη Brandsamsara, υπερηφανευόμαστε για το ότι καταφέρνουμε να φέρνουμε σε αυτούς που μας εμπιστέυονται με τα used designer items τους, όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα!


Πως λειτουργεί

1. Αδειαστε τη ντουλάπα σας
Έτοιμοι για ξακαθάρισμα? Επιλέξτε τα παλιά αγαπημένα Designer Items που πλέον δε φοράτε. Δεχόμαστε καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, αυθεντικά designer γυναικεία ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ με αξία αγοράς από 150 € και άνω.

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα μας εδώ και ανεβάστε φωτογραφίες των αντικειμένων σας. Πολύ σύντομα θα λάβετε μια πρώτη εκτίμηση αξίας ενδεχόμενης πώλησής τους.

 
2. Αδειαστε τη ντουλάπα σας
Εξετάζουμε την κατάσταση των αντικειμένων σας και σας ενημερώνουμε για το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από την πώληση κάθε ενός από αυτά.
Η ομάδα της BRANDSAMSARA® αξιολογεί τα αντικείμενα με βάση την εξειδίκευσή και την καλή γνώση της αγοράς μόδας. Γνώμονάς μας πάντα είναι να ορίσουμε την καλύτερη τιμή και για εσάς, αλλά και για τον μελλοντικό αγοραστή.

3. Στείλτε μας το προϊόν
Μπορείτε να αποστείλετε τα αντικείμενά σας με ΔΩΡΕΑΝ ταχυμεταφορά (courier) χωρίς καμία επιβάρυνση από εσάς. Εαν επιθυμείτε να παραδώσετε εσείς τα προϊόντα στο χώρο μας, μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού. 

Μόλις τα παραλάβουμε, θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την αξιολόγησή τους.

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας κατευθύνουμε για την διαδικασία αποστολής, καλώντας μας στο +30 211 198 1987 ή μας στέλενετε email στο contact@brandsamsara.com.

4. Ώρα για πληρωμή
Τα αντικείμενα σας προωθούνται στο eBay και στις Brandsamsara Special Days. Όταν αυτά πουληθούν, κερδίζετε μέχρι και 70% επί του ποσού της πώλησης.

Η τελική τιμή την οποία προτείναμε για το αντικείμενό σας ισχύει για 4 μήνες από την ημέρα που θα τεθεί προς πώληση. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, και αν το αντικείμενο δεν έχει ακόμα πουληθεί, τότε η τιμή του αναπροσαρμόζεται αυτόματα και σε συνεννόηση μαζί σας.

Μόλις πραγματοποιηθεί η πώληση σας εξοφλήσουμε με μετρητά, μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή μέσω PayPal.

 

Designer Items που δεχόμαστε

Δεχόμαστε καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, αυθεντικά designer γυναικεία ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ με αξία αγοράς από 150 € και άνω.

Designer list

Αν έχετε ένα αγαπημένο item απο αυτους τους designers, είμαστε για εσάς!