ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ακολουθήστε τις «Οδηγίες αποστολής και συσκευασίας αποστολής» για να είστε σίγουροι ότι έχετε πακετάρει σωστά το/τα αντικείμενό/α σας ώστε να φτάσουν σε εμάς με ασφάλεια.

Οδηγίες συσκευασίας

✔ Επιλέξτε την κατάλληλη συσκευασία, ανάλογα με το πόσο ευαίσθητο - εύθραυστο είναι το αντικείμενο ή τα αντικείμενα που θέλετε να μας στείλετε. Αν για παράδειγμα, θέλετε να μας στείλετε γυαλιά, θα πρέπει να μπουν σε ένα κουτί που θα τα προστατεύει για να μην σπάσουν.
✔ Επιλέξτε την κατάλληλη συσκευασία που να ταιριάζει στο είδος, στο μέγεθος, τον όγκο και το βάρος του αντικειμένου ή των αντικειμένων που θέλετε να μας αποστείλετε.
✔ Προτείνουμε παπούτσια και τσάντες να αποστέλλονται μόνο μέσα σε κουτί - δέμα. Τα ρούχα που δεν έχουν λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να πάθουν ζημιά μπορούν να αποσταλούν μέσα σε σακούλα (χωρίς να φαίνεται το περιεχόμενο) ή σε φάκελο.
✔ Πρέπει να προσέξετε να σφραγίσετε σωστά τη συσκευασία αποστολής, ώστε να μην ανοίξει κατά την μεταφορά. Χρησιμοποιήστε ταινία και βεβαιωθείτε ότι έχει κλείσει καλά.
✔ Αν συσκευάσετε τα αντικείμενά σας σε κουτί, φροντίστε να είναι σχεδόν καινούριο και να μην έχει πάνω του κάποια άλλη ετικέτα αποστολής ή άλλες σημειώσεις.
✔ Τοποθετήστε μαζί με τα αντικείμενα οποιαδήποτε αυθεντική συσκευασία, πάνινη θήκη κλπ που διαθέτετε επιπλέον (και που έχετε δηλώσει στην online φόρμα που συμπληρώσατε).
✔ Στο δέμα πρέπει να αναγράφονται πάνω αριστερά τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας):  
Από: Mαρία Χριστοφορίδακη
Θεσσαλίας 32 15111 Αθήνα
Τηλ. 2101234567, 6912345678

✔ Μέσα στη συσκευασία πρέπει να υπάρχει μια αναλυτική λίστα με τα αντικείμενα, τα προσωπικά σας στοιχεία ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) και email.

Οδηγίες Αποστολής

Παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού με την εταιρεία ταχυμεταφοράς (κουριερ) που συνεργαζόμαστε, για να έρθει να παραλάβει από το χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το αποδεικτικό αποστολής (voucher) του/των αντικειμένου/νων σας. 
Με την παραλαβή των αντικειμένων σας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα στο email που μας έχετε δηλώσει.