ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Τα προϊόντα μας μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Η Εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα της πλήρης επιστροφής χρημάτων μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής (απόδειξη ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα της courier), αρκεί το προϊόν να επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη παρούσα πολιτική Επιστροφών.

Καθώς τα αντικείμενα που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας είναι από μεταχειρισμένα έως καινούρια, παρακαλούμε να διαβάζετε τις περιγραφές των προϊόντων και να βλέπετε τις σχετικές φωτογραφίες προσεκτικά, δίδοντας ιδιαίτερη σημασία στα μεγέθη των προϊόντων και σε όποιες φθορές μπορεί να φέρουν.


Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 211 198 1987 ή στέλνετε το αίτημα  σας εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@brandsamsara.com εξηγώντας την αιτία για την επιστροφή.

Αφού λάβουμε το αίτημα, σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία συσκευασίας του αντικειμένου και στη συνέχεια ορίζουμε ραντεβού για να έρθει η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) να παραλάβει το δέμα.

Μέσα στο πακέτο της αρχικής παραγγελίας, έχετε λάβει τη φόρμα επιστροφής με αναλυτικές οδηγίες.

Στη συνέχεια προετοιμάζετε το πακέτο σας γα επιστροφή:

 • Συμπληρώνετε τη Φόρμα Επιστροφής και το λόγο για τον οποίο επιστρέφετε το προϊόν.
 • Βάζετε τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη μέσα στο πακέτο καθώς και την απόδειξη αγοράς.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα όσα περιελάμβανε η αρχική συσκευασία, όπως κάρτες γνησιότητας, πάνινη θήκη φύλαξης κ.α.
 • Συσκευάζετε το πακέτο σύμφωνα με τις οδηγίες, ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο και να φτάσει σε εμάς με ασφάλεια.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

Μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής (απόδειξη ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα της courier) και μετά τον ελέγχο του προϊόντος ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την επιστροφή, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων σας, βάση της αρχικής τιμής αγοράς, είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε σε λογαριασμό PayPal.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

  Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα στο χρονικό όριο, όπως αυτό καθορίζεται στην παρούσα πολιτική, στην αρχική ή παρόμοια συσκευασία.
   Προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί δεν μπορεί να επιστραφεί.
    Μην αφαιρείτε το καρτελάκι ασφαλείας της BRANDSAMSARA® ή οποιαδήποτε άλλη ετικέτα συνοδεύει το προϊόν έως ότου είστε σίγουροι ότι θα το κρατήσετε. Εάν επιχειρήσετε να αφαιρέσετε την ετικέτα η επιστροφή ακυρώνεται αυτόματα
     Το κόστος επιστροφής του είδους βαρύνει το πελάτη εκτός και αν υπάρχει άλλη έγγραφη ενημέρωση από αρμόδιο τμήμα μας.
      Το brandsamsara.com διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών.
       Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να κρατάει αντίγραφο της απόδειξης επιστροφής και να το προσκομίσει στην εταιρεία εφόσον του ζητηθεί ως απόδειξη για να μπορέσει να γίνει η επιστροφή χρημάτων

        Για παραγγελίες Εσωτερικού.

        Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται απευθείας από τον πελάτη.

        Το brandsamsara.com σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε τη προνομιακή τιμή των 5€ για την επιστροφή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις συνεργαζόμενες εταιρείες Ταχυμεταφοράς (courier).

        Το κόστος αυτό δε θα καταβάλλεται απευθείας στον courier αλλά θα αφαιρείτε από το ποσό προς επιστροφή.

        Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών

        Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage