ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – brandsamsara

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, σας προσφέρουμε 4 τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα:

 • Πιστωτική Κάρτα

  Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας, επιλέγετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής και συμπληρώνετε τα στοιχεία της. Για τη δική σας ασφάλεια, τα κρίσιμα δεδομένα της κάρτας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός CSC, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο σύστημά μας. Το brandsamsara.com καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο online ασφαλείας SSL που προσφέρει 100% ασφάλεια συναλλαγών!

 • Paypal

  Επιλέγοντας να πληρώσετε μέσω PayPal εξασφαλίζετε μια γρήγορη και ασφαλή πληρωμή η οποία γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που ορίζει το PayPal. Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal, για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε σε αυτόν (για την είσοδό σας στο PayPal χρησιμοποιείτε τα στοιχεία που είχατε δηλώσει κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα του PayPal).

  H BRANDSAMSARA® δεν τα γνωρίζει και δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

 • Αντικαταβολή (παραγγελίες Εσωτερικού)

  Μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον διανομέα courier τη στιγμή της παραλαβής του εμπορεύματος. Το κόστος της αντικαταβολής είναι δωρεάν.
  Για τις αποστολές σε άλλες χώρες η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.
  Για ποσά άνω των 500€ η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, και η εξόφληση του ποσού θα πρέπει να γίνεται με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τη παραγγελία σας στο κάτωθι λογαριασμό:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

  ΙΒΑΝ: CY94002001950000357025157236 SWIFT/BIC: BCYPCY2N ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: The Infinite Knot LTD

  Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό τραπέζης μέσω email στο accounting@theinfiniteknot.com, για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

  ΠΡΟΣΟΧΗ!

  Παρακαλούμε σημειώσατε ότι καταθέτοντας χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό χρειάζονται 2- 3 εργάσιμες ημέρες έως ότου εγκριθεί το χρηματικό ποσό που αποστείλατε.