Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς άγχος, αφού η brandsamsara.com καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Τα στοιχεία της κάρτας σας (αριθμός πιστωτικής, αριθμός CCV, ημερομηνία λήξης) δεν αποθηκεύονται στο σύστημά μας. H brandsamsara.com καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο online ασφαλείας SSL που προσφέρει 100% ασφάλεια συναλλαγών!

Paypal

Επιλέγοντας να πληρώσετε μέσω PayPal εξασφαλίζετε μια γρήγορη και ασφαλή πληρωμή η οποία γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που ορίζει το PayPal. Στην περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal, για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε σε αυτόν (για την είσοδό σας στο PayPal χρησιμοποιείτε τα στοιχεία που είχατε δηλώσει κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα του PayPal). H BRANDSAMSARA® δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά. 

Αντικαταβολή (παραγγελίες Εσωτερικού)

Μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον διανομέα courier τη στιγμή της παραλαβής του εμπορεύματος. Δεν υπάρχει κόστος για την αντικαταβολή.

Για τις αποστολές σε χώρες εκτός Ελλάδος η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.

Για ποσά άνω των 500€ η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και η εξόφληση του ποσού θα πρέπει να γίνεται με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τη παραγγελία σας στον κάτωθι λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΒΑΝ: CY94002001950000357025157236

SWIFT/BIC: BCYPCY2N

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: The Infinite Knot LTD

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αποδεικτικό τραπέζης μέσω email στο accounting@theinfiniteknot.com, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.